• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Творча зустріч педагогічних колективів закладу дошкільної освіти №19 та ЧНВК №3 м.Червонограда

Творча зустріч педагогічних колективів закладу дошкільної освіти №19 та ЧНВК №3 м.Червонограда

2018-11-21

/Files/images/chnvk__3/f2.jpg Творча зустріч педагогічних колективів закладу дошкільної освіти №19 та ЧНВК №3 м.Червонограда

Напередодні зимових днів у ЗДО №19 відбулася тепла творча зустріч педагогічних колективів дошкільного закладу №19 (Кожуховська Надія Володимирівна, директор; Жигайло Мар’яна Богданівна, вихователь-методист) та Червоноградського навчально-виховного комплексу №3 (Шкілюк Петро Євгенович, директор; Містюкова Світлана Володимирівна, заступник директора з НВР у початковій школі).


Вихователі старших груп дали відкриті заняття.

Контрольне (підсумкове) занняття з логіко-математичного виховання провела Возняк Олена Валентинівна, вихователь групи «Ангелятко».

Дутчак Олена Степанівна, Павловська Оксана Михайлівна, вихователі групи «Казка» показали інтегроване заняття «Подорож в країну Математики».

Комплексне заняття з розвитку мовлення і малювання «Пізня осінь» в інклюзивній групі «Пізнайко» показали Амбріс Ірина Володимирівна, вихователь та Каратник Галина Вікторівна, асистент вихователя.

Марцовська Людмила Вікторівна, вихователь групи «Кораблик» на інтегрованому занятті з морально-етичного виховання на тему «Мандрівка Дружбинки» використала елементи з математики, малювання та пошуково-дослідницької діяльності. Дошкільнята в ігровій формі та за допомогою ІКТ дізналися що таке дружба, правила дружби, збагатили словниковий запас ввічливих слів, читали вірші та прислів’я. Музхвилинки та фізхвилинки не дали дітям втомитися.

На завершення зустрічі, під час обговорення, присутні вчителі ЧНВК №3 та Закус Галина Василівна, методист ІМЦО підкреслили високий рівень майстерності вихователів ЗДО №19 у вихованні та навчанні дошкільників.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi