День писемності в ЧЗШ №6

2018-11-14

/Files/images/den_pisemnost_v_chzsh/f1.jpg День писемності в ЧЗШ №6

З 5 по 9 листопада з нагоди Дня української писемності і мови вчителі української мови та літератури Червоноградської загальноосвітньої школи №6 школи провели програму тематичних заходів.


Учитель Лапчак Зінаїда Ярославівна провела у 5-А класі вікторину «Маленькі знавці рідної мови». Шаловило Олена Федорівна у 7 класах провела конференцію «Історія виникнення писемності». У 10, 11 класах учні демонстрували проекти, присвячені Дню української писемності і мови (учитель Остапчук Антоніна Іванівна).

Закінчилися святкові заходи урочистою лінійкою, яку підготувала Сидор Зіновія Михайлівна та учні 6-А і 9 класів. Під час лінійки відбулося урочисте нагородження дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів учнів 5-А, 5-Б, та 8-А класів, які стали переможцями у Міжнародній олімпіаді «Осінь–2018» від проекту «Всеосвіта» та ІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з української мови та літератури.

Завідувач бібліотеки Буць Надія Омелянівна підготувала тематичну книжкову виставку «9 листопада – День української мови та писемності». Залюбки школярі підтримали ідею «Одягни вишиванку» та прийшли у барвистих сорочках, що пробудило дух патріотизму.

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi