• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • У Червоноградській загальноосвітній школі №5 відбувся міський семінар-практикум учителів хімії

У Червоноградській загальноосвітній школі №5 відбувся міський семінар-практикум учителів хімії

2018-11-14

/Files/images/semnar_praktikum_vchitelv_hm_chzsh_5/f3.jpg У Червоноградській загальноосвітній школі №5 відбувся міський семінар-практикум учителів хімії

8 листопада у м.Львів відбувся міський семінар-практикум учителів хімії, який організувала Лілія Миколаївна Волошин, учитель-методист Червоноградської загальноосвітньої школи №5. Тема семінару «Інноваційні підходи у викладанні хімії».


Учителі відвідали інтерактивний музей «Таємна аптека». Теоретична частина семінару відбувалася в поєднанні з практичною.

Історія цього незвичного музею розпочалась у 2012 році, коли в аптеці «Під Угорською короною» під час проведення будівельно-відновлюваних робіт було знайдено таємничий вхід у підземелля. Тут виявлено давню фармацевтичну лабораторію, у якій таємничий аптекар досі варить мило для хабарників, виготовляє пігулки для щастя. Усі експонати автентичні, надані з унікальної приватної колекції. Тепер це не тільки діюча аптека, але і новий та цікавий об’єкт на туристичній мапі Львова.

У «Таємній аптеці» учителі почули вражаючу історію про останнього алхіміка світу та відкрили для себе несподівані факти про грандіозні винаходи фармацевтів.


Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi