• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар-практикум вчителів математики "Інтегративне навчання як один з перспективних напрямків розвитку освіти" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 5.

Семінар-практикум вчителів математики "Інтегративне навчання як один з перспективних напрямків розвитку освіти" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 5.

2018-10-24

/Files/images/chzsh5/5cb2a775-de9a-47de-8f2a-a37c77457b07.jpg Семінар-практикум вчителів математики "Інтегративне навчання як один з перспективних напрямків розвитку освіти" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 5.

24 жовтня 2018 року на базі ЧЗШ №5 відбувся міський семінар-практикум вчителів математики "Інтегративне навчання як один з перспективних напрямків розвитку освіти".


Під чассемінару були розглянуті питання формування інтегративного мислення у процесі вивчення математики, інтеграція уроків математики і предметів гуманітарного циклу.

У рамках семінару був проведений тренінг щодо інтегрованого навчання в процесі вивчення математики.

Крім того, вчителі математики ЧЗШ № 5 підготували для навчальних закладів міста узагальнені методичні матеріали семінару-практикуму.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi