Нарада завідувачів бібліотек ЗЗСО м. Червонограда

2018-10-25

/Files/images/44831590_743555399345348_8483761935290990592_n.jpg Нарада завідувачів бібліотек ЗЗСО м. Червонограда

25 жовтня 2018 року, відповідно до плану інформаційно-методичного центру освіти, в бібліокафе Червоноградської гімназії відбулася нарада завідувачів бібліотек ЗЗСО міста.


Одним із основних питань- діяльність бібліотеки Нової української школи, реалії та перспективи. Обговорено питання щодо поповнення та популяризації бібліотечного фонду. Проінформовано присутніх про бібліотечні конкурси та перспективи для тих, хто братиме участь у них. Розглянуто інноваційні форми та методи бібліотечних заходів, які можна використовувати в роботі з користувачами.

Учасники отримали методичні рекомендації щодо планування роботи бібліотеки та бібліотечних заходів.

На порядку денному було і питання щодо впровадження УДК. Творча група поділилась своїми напрацюваннями з цього питання. Обговорено і взято до уваги досвід роботи п. Лобановської, завідувача відділу комплектування та наукового опрацювання документів ДНПБ України ім. В.О.Сухомлинського«Методичні рекомендації – «Упровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти», які є настільною книгою усіх шкільних бібліотек.

Завідувачі бібліотек ЗЗСО поділилися досвідом роботи щодо проведення флешмобу патріотичної книги та Місячника шкільної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi