• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар вчителів предмету «Основи здоров’я» «Психологічне здоров’я вчителя та способи уникнення професійного вигорання» у Червоноградській гімназії.

Семінар вчителів предмету «Основи здоров’я» «Психологічне здоров’я вчителя та способи уникнення професійного вигорання» у Червоноградській гімназії.

2018-10-24

/Files/images/chervonogradska_gmnazya/IMG_20181024_121621.jpg Семінар вчителів предмету «Основи здоров’я» «Психологічне здоров’я вчителя та способи уникнення професійного вигорання» у Червоноградській гімназії.

24 жовтня 2018 року у Червоноградській гімназії відбувся семінар вчителів предмету «Основи здоров’я» «Психологічне здоров’я вчителя та способи уникнення професійного вигорання».


Педагоги взяли участь у тренінгу «Емоційний інтелект як складова психологічного здоров’я» - тренер Войтович Євгенія (Тренінговий центр особистісного розвитку "Be Happy"). Під час заняття вчителі визначалися з основними життєвими цілями, прагненнями та способами позитивного мислення. Також здобули практичні навички подолання негативних емоцій, розслаблення та покращення настрою, пройшли тестування «Чи загрожує Вам психологічне вигорання?», ознайомились та випробували різні техніки релаксації.

На завершення семінару відбулося засідання круглого столу, на якому були обговорені питання важливості інтегрованих та нестандартних уроків.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi