• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Творча зустріч вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда з педколективом ЗДО № 1 «Барвінок» м. Жовква

Творча зустріч вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда з педколективом ЗДО № 1 «Барвінок» м. Жовква

2018-10-18

/Files/images/dnz/dnz__4/IMG_1716.JPG Творча зустріч вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда з педколективом ЗДО № 1 «Барвінок» м. Жовква

18 жовтня 2018 року на базі закладів дошкільної освіти № 2 (Крамчанінова Вікторія Вікторівна, директор; Оліярник Мар’яна Богданівна, вихователь-методист) м. Червонограда та № 4 (Бахмачук Ольга Михайлівна, директор; Закала Марія Ярославівна, вихователь-методист) смт. Гірник відбувся міський семірнар вихователів-методистів ЗДО міста на тему «Впровадження інноваційних технологій та використання парціальних програм у закаладах дошкільної освіти».


У ході семінару відбулася поїздка до м. Жовкви. Радо зустріла педагогів Кріп Анна Мирославівна, методист відділу освіти Жовківської райдержадміністрації, яка розказала про роботу дошкільної освіти Жовківського району, поділилася інформацією щодо інновацій у їхніх ДНЗ.

Відбулася дружня зустріч з педколективом ДНЗ № 1 «Барвінок» (Білан Надія Володимирівна, завідувач; Заренок Леся Іванівна, вихователь-методист) м. Жовкви.

Білан Надія Володимирівна провела презентацію свого закладу. Заренок Леся Іванівна ознайомила учасників семінару з методичною роботою та співпрацею з педагогічним колективом, батьками щодо виховання дітей у їхньому закладі. Методисти обмінялися досвідом роботи, розглянули матеріали в групах, переглянули майданчики садочку м. Жовкви.

Зацікавилися присутні і кубиками тато, які використовують вихователі з дітьми під час занять. Ці кольорові дерев’яні іграшки допомагають малюкам швидше вивчити кольори, розвивають моторику рук. В ігровій формі діти будують різноманітні фігури, замки, архітектурні споруди, поєднуючи їх з іншими дерев’яними конструкторами.

Педагоги приділили увагу самоосвіті, відвідали музей, який розташований у вежі Жовківської міської ради та відкрито в травні 2016 р. при співфінансуванні Європейського Союзу. Переглянули колекцію жовківських старожитностей, які розкривають різні етапи історії Жовкви: від початку заснування до сучасних подій, від довоєнних часів, де мирно співіснували між собою українці, поляки і євреї до подій антитерористичної операції на Сході України, підкреслюючи, що історія продовжується і та сторінка, яка пишеться зараз — не менш важлива, ніж усі події минулих століть.

Вражені історичною Жовківщиною, усі відвідали оглядовий майданчик, з якого милувалися прекрасним краєвидом центральної площі міста та околиці.

Педагоги Червонограда вдячні освітянам Жовківщини за такий теплий, родинний, домашній прийом і надалі планують співпрацювати та обмінюватися своїми досвідами роботи.

Семінар відбувся відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти м. Червонограда.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi