• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар «Ідеї творчої спадщини Василя Сухомлинського в умовах нової української школи» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11.

Семінар «Ідеї творчої спадщини Василя Сухомлинського в умовах нової української школи» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11.

2018-10-23

/Files/images/chzsh__11/Семінар у ЧЗШ І ст. №11-2.JPG Семінар «Ідеї творчої спадщини Василя Сухомлинського в умовах нової української школи» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11.

23 жовтня 2018 року у ЧЗШ № 11 відбувся міський семінар вчителів початкових класів «Ідеї творчої спадщини Василя Сухомлинського в умовах нової української школи».


У дружній невимушеній атмосфері педагоги проаналізували педагогічні ідеї Сухомлинського і порівняли їх з вимогами реформи сучасної школи, переконавшись у їх актуальності та доречності.

Директор закладу Богдана Ярославівна Красільчук ознайомила гостей із школою, особливостями роботи, інноваціями, що успішно впроваджуються в освітній процес. Надія Михайлівна Перець, методист ІМЦО, та Оксана Володимирівна Пянило, заступник директора, зосередили увагу учасників семінару на актуальності педагогічних ідей Сухомлинського в умовах НУШ. Галина Василівна Притулка, практичний психолог школи, провела інтерактивну вправу «Вчитель НУШ», після якої присутні переглянули фрагменти уроків з практики втілення педагогічних ідей великого педагога у діяльність ЧЗШ І ст.№11. Заключним етапом стала творча майстерня «Від краси до творчості», яку для педагогів провела Наталя Покотило, мама учениці 2-Б класу нашої школи.

Всі учасники семінару висловлювали щирі слова вдячності і захоплення від рівня організації і проведення заходу. Сподіваємось, що матеріали семінару збагатять скарбниці педагогічних надбань, спонукатимуть до роздумів, розвитку і самовдосконалення та будуть практично впроваджені у практику роботи усіх шкіл міста.

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi