• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Міський семінар вчителів мистецтва у Червоноградській загальноосвітній школі № 6

Міський семінар вчителів мистецтва у Червоноградській загальноосвітній школі № 6

2018-10-17

/Files/images/chzsh__6/20181017_103931.jpg Міський семінар вчителів мистецтва у Червоноградській загальноосвітній школі № 6

17 жовтня 2018 року у ЧЗШ № 6 відбувся міський семінар вчителів мистецтва «Вплив на емоційну сферу дитини засобами кіномистецтва на уроках художньої культури та образотворчого мистецтва та в позаурочній діяльності».


Педагоги побували на уроці у вчителя мистецтва Лапчака Віктора Івановича у 9 класі «Ігровий кінематограф. Світове значення творчості О.Довженка, І.Миколайчука та Л.Бикова». На уроці учитель розповів про створення українського кінематографу, сучасні фільми. Учні, працюючи в групах, підготували презентації про найцікавіші епізоди біографії О.Довженка, І.Миколайчука, Л.Бикова, познайомили присутніх із творчістю митців та показали відеореклами фільмів, які їм найбільше сподобалися.

Директор школи Ковалик Роман Броніславович презентував навчальний заклад. Практичний психолог Лень Галина Василівна виступила із доповіддю «Кінотерапія. Вплив на свідомість засобами кіно».

Побували гості у шкільному музеї «Світлиця».

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi