• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар вчителів біології "Реалізація діяльнісного підходу на уроках біології в умовах впровадження нового Державного стандарту" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 7.

Семінар вчителів біології "Реалізація діяльнісного підходу на уроках біології в умовах впровадження нового Державного стандарту" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 7.

2018-10-11

/Files/images/semnar_vchitelv_geografchssh8/1.jpg Семінар вчителів біології "Реалізація діяльнісного підходу на уроках біології в умовах впровадження нового Державного стандарту" на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 7.

11 жовтня 2018 року на базі ЧЗШ № 7 відбувся семінар вчителів біології "Реалізація діяльнісного підходу на уроках біології в умовах впровадження нового Державного стандарту", який відвідали вчителі біології Червоноградських шкіл та методист Ірина Володимирівна Ящишин.


На належному рівні свою роботу презентувала Ольга Петрівна Цімерман. Цікавий і повчальний захід показали учні 7 класу "Хліб - це наша святиня", де присутні мали змогу відмітити вміння учнів в проектній роботі, доброму слові, українській пісні та бажанні бути найкращими.

Тетяна Федорівна Лех провела майстер - клас з розпису запашних пряників. Майстрині проявили свою фантазію, яка була втілена у запашний гостинець.

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi