• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • «Козацькі забави» у Червоноградській загальноосвітній школі І ступеня №11.

«Козацькі забави» у Червоноградській загальноосвітній школі І ступеня №11.

2018-10-12

/Files/images/chzsh__11/«Козацькі забави» у ЧЗШ І ст. №11-1.JPG «Козацькі забави» у Червоноградській загальноосвітній школі І ступеня №11.

12 жовтня в теплий осінній день: багатий, щедрий, різнокольоровий зібрав учнів – четвертокласників на шкільному подвір’ї ЧЗШ І ст. №11.


В епіцентрі заходів, присвячених Дню захисника України, традиційні «Козацькі забави», які підготувала і провела педагог-організатор Прокопчук Марія Іванівна. Шанованими гостями були командир першого взводу роти охорони старший прапорщик Демидасюк Сергій Васильович та солдати військової частини ТО410, які активно брали участь у змаганнях. Школярі демонстрували вміння марширувати з піснею, виконувати командний девіз. Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.

Змагання оцінювало професійне журі, яке очолювала директор школи Богдана Ярославівна Красільчук. Переможці змагань були нагороджені грамотами.

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi