• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Практичний семінар «Використання хмарного офісу 365 в управлінській та навчально-виховній діяльності навчального закладу»

Практичний семінар «Використання хмарного офісу 365 в управлінській та навчально-виховній діяльності навчального закладу»

2018-04-20

/Files/images/mtso_robota/1.jpg Практичний семінар «Використання хмарного офісу 365 в управлінській та навчально-виховній діяльності навчального закладу»

20 квітня 2018 року вчителі інформатики м.Червонограда були учасниками практичного семінару «Використання хмарного офісу 365 в управлінській та навчально-виховній діяльності навчального закладу», метою якого був обмін досвідом між вчителями інформатики Дрогобицького району та міста Червонограда.


Практичне заняття, яке провела методист, вчитель математики та інформатики Жук Наталія Іванівна, відбулося на базі Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. Завідувач методичним кабінетом Володимир Якович Штокайло привітав учасників семінару та усі учасники радо спілкувалися, дискутували, до чого долучилася і старший викладач кафедри педагогіки Львівського ОІППО Лілія Володимирівна Палюшок.

Учасники семінару обговорювали питання сучасної освіти, використання ІТ-технологій в управлінській та навчально-виховній діяльності. Методист з математики, інформатики, астрономії, фізики Інформаційно-методичного центру освіти м.Червонограда Катерина Петрівна Андрусяк інформувала присутніх про історію заснування міста Кристинопіль (Червоноград), а також презентувала навчальні заклади міста.

Учасники семінару продовжили знайомитися з Дрогобиччиною. Учасники семінару м.Червонограда привезли з собою незабутні враження, море позитиву та частинку хмаринки від хмарного офісу 365 у вигляді набутого досвіду та авторської роботи магнітика-хмаринки.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi