• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар «Інновації на уроках математики» у Червоноградському НВК № 10

Семінар «Інновації на уроках математики» у Червоноградському НВК № 10

2018-03-01

/Files/images/mtso_robota/7.jpg Семінар «Інновації на уроках математики» у Червоноградському НВК № 10

01 березня 2018 року відповідно до плану роботи ІМЦО на базі ЧНВК № 10 був проведений семінар вчителів математики «Інновації на уроках математики».


Заступник директора з НВР Руслана Верескун презентувала школу та ознайомила усіх з основними напрямками роботи закладу. Практичний психолог Оксана Чумакова емоційно налаштувала усіх на позитивне сприйняття та різноманітними вправами сприяла активізації та мотивації педагогів до роботи.

Основна частина семінару була присвячена темі «Майндмеппінг - зручний та ефективний спосіб організації мислення учнів», яку презентувала заступник директора, учитель математики Моравська Галина Олександрівна. Учителі математики Білоус Марія Миколаївна та Воєвода Наталя Степанівна презентували досвід своєї роботи з інтелект-картами, демонстрували фрагменти уроків.

Вагомий внесок у роботу семінару зробила голова м/о Равлик Наталя Василівна. На семінар був запрошений директор кол-центру «Граф» Тарас Тирко, який поділився досвідом роботи створеної нещодавно у місті Математичної школи імені Шептицького. Методист ІМЦО Андрусяк Катерина Петрівна підвела підсумки роботи і відзначила високий рівень проведення семінару .

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi