• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар-практикум учителів географії та економіки ЗЗДО м.Червонограда

Семінар-практикум учителів географії та економіки ЗЗДО м.Червонограда

2018-02-13

/Files/images/chzsh__1/Сем. вч. геогр..jpg Семінар-практикум учителів географії та економіки ЗЗДО м.Червонограда

13 лютого 2018 року, відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти м.Червонограда, Червоноградською ЗШ № 1 було організовано та проведено семінар-практикум вчителів географії та економіки ЗЗДО міста.


Семінар проводився на базі ТОВ «Клінгспор», яке знаходиться у м. Великі Мости. Це спільне українсько-німецьке підприємство, яке виготовляє вироби з абразивних матеріалів.

Під час семінару вчителі географії отримали інформацію з тематики інновації технологій, а також ощадливого та екологічного факторів виробництва, які присутні на підприємстві.

Керівник технічного відділу Яків Літвін ознайомив учасників семінару з історією створення та розвитку промислового концерну «Klingspor», підприємства якого знаходяться в семи країнах світу. Цікавою для присутніх була презентація про підприємство, яке успішно працює та розвивається у м.Великі Мости. Під час екскурсії виробничими цехами учасники семінару мали змогу побачити усі процеси: від прийому сировини до пакування готових виробів, а у лабораторії відділу якості переконалися, як проходить тестування та які високі вимоги ставлять до продукції, яку виготовляє підприємство.

По завершенні семінару його учасники висловили свої позитивні враження про почуте та побачене, яке обов’язково донесуть дітям під час навчально-виховного процесу на уроках географії та економіки.

Особлива подяка за організацію та проведення семінару-практикуму директору, вчителю географії та економіки ЧЗШ № 1 Суханову Олександру Олексійовичу та вчителю географії цієї школи Джурак Ользі Іванівні.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi