• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Засідання-презентація педагогічної ради у Червоноградській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 12

Засідання-презентація педагогічної ради у Червоноградській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 12

2018-02-13

/Files/images/chzsh12/Дискусія.jpg Засідання-презентація педагогічної ради у Червоноградській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 12

13 лютого 2018 року у ЧЗШ №12 відбулося засідання-презентація педагогічної ради «Нова українська школа та освіта розвинених країн».


Заступник директора Кішак Зоряна Мирославівна звернула увагу на зміни, які відбуваються в середній освіті, ознайомила із особливостями технологій розвитку критичного мислення та компетентнісного підходу; повідомила про програму міжнародного оцінювання учнів PISA.

Педагоги школи мали можливість, виконуючи тестові завдання, перевірити свій рівень розвитку критичного мислення; практично виконували завдання, які пропонує PISA, для визначення читацької та математичної компетенцій. Працюючи в групах, учителі проаналізували позитивний досвід розвинених країн у реформуванні середньої освіти, поділилися думками з колегами. Учитель математики Ломоносова Тетяна Юріївна презентувала власний досвід роботи над науково-методичною проблемою «Розв’язування прикладних задач для формування ключових компетентностей учнів на уроках математики у 5-6 класах».

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi