• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Інтегроване заняття "Лабіринти казкового лісу" у дошкільному навчальному закладі № 12 м.Червонограда

Інтегроване заняття "Лабіринти казкового лісу" у дошкільному навчальному закладі № 12 м.Червонограда

2018-02-15

/Files/images/chzsh12/Публикация1.jpg Інтегроване заняття "Лабіринти казкового лісу" у дошкільному навчальному закладі № 12 м.Червонограда

15 лютого2018 року у ДНЗ №12 в старшій групі "Білосніжка" відбувся взаємоогляд інтегрованого заняття "Лабіринти казкового лісу" (логіко-математичний розвиток та елементи економічної культури).


До малят в садок прийшов лист від звірят з казкового лісу, в якому вони повідомили, що злий чаклун забрав зайчика та зачинив у великому замку. Звірята просили малят допомогти визволити їхнього друга Зайчика за допомогою розв'язання різних завдань від чаклуна. Діти виконували цікаві завдання з математики, визначали дні тижня, відшукували геометричні фігури у малюнках, відгадували математичні загадки, називали числа-сусіди. Також дошкільнята закріпили знання про грошову одиницю України та купили в крамниці іграшки для лісових звірят. Здивуванню дітей не було меж, коли на телефон прийшла СМС-ка від Зайчика, який надіслав їм своє фото та дякував за свій порятунок. Провела заняття вихователь Сироїжко Уляна Павлівна.

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi