• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Усний журнал «У пошуках кращої долі», присвячений борцям за волю України у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12.

Усний журнал «У пошуках кращої долі», присвячений борцям за волю України у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12.

2018-01-29

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ №12 Усний журнал2.jpg Усний журнал «У пошуках кращої долі», присвячений борцям за волю України у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12.

29 січня 2018 р. в Червоноградській ЗШ№12 учні 8-Б класу (класовод Скалецька Наталя Богданівна) разом із шкільним бібліотекарем Зубрицькою Людмилою Федорівною провели усний журнал «У пошуках кращої долі», присвячений борцям за волю України.


Шкільний бібліотекар розкрила головні сторінки журналу, а саме: 1 сторінка - «Аура нації», 2 сторінка - «Борці за волю України», 3 сторінка - «Українська жінка в національно - визвольній боротьбі».

Людмила Федорівна розповіла учням про Ярослава Гуменчука, Богдана Стефанюка, Ганну Степанчак, про людей, які боролися з окупантами, захищали свою країну і словом, і ділом. Учні 8-Б класу Клепак Оля, Струк Віталій, Гнатишин Євгенія, Затхей Аня, Восковцова Аня, Бутрій Софія, Корендюгін Віталій, Овдей Аня продекламували зворушливі вірші. Була створена презентація до цієї теми, а також прозвучала відео пісня «Сніги, сніги…».

На завершення усі запалили свічку пам’яті за невинно погублені душі в сибірських таборах, борців за волю України. Хвилиною мовчання пом’янули учні всіх тих, хто не дожив до перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi