Дні науки в Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

2018-01-26

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12, дні науки в школі.JPG Дні науки в Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

Юні наковці, майбутні вчені Червоноградської ЗШ №12 26 січня 2018 року презентували результати своїх досліджень, над якими працювали разом з учителями упродовж кількох місяців. Школярі мали можливість продемонструвати результати своєї праці ровесникам, узяти участь в обговореннях, потренуватися напередодні міського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.


Заступник директора Кішак Зоряна Мирославівна звернула увагу одинадцятикласників на найважливіші аспекти захисту, критерії його оцінювання.

Литвин Юрій (учитель Дилин Наталія Олексіївна) презентував присутнім власну комп'ютерну гру. Про життєвий шлях і діяльність українського патріарха, оборонця та будівничого української церкви Йосипа Сліпого інформувала Федькович Тетяна (учитель Кашицька Наталія Йосипівна). Меда Володимир захопив слухачів доповіддю про можливості середовища Unity у створенні комп'ютерних ігор (учитель Дилин Наталія Олексіївна) та демонстрацією ним сконструйованого приладу, який дозволяє перетворювати пластикові пляшки у волокно і таким чином за допомогою фізики покращити екологію м. Червонограда (учитель Мартинюк Людмила Олександрівна). Про становлення та розвиток ідеї Українського січового стрілецтва в повісті-трилогії Р.Купчинського «Заметіль» доповідала Шеремета Наталія (учитель Цьох Оксана Богданівна). Результати дослідницької роботи з математики на тему «Антьє і мантиса» презентував Гарасимчук Олександр (учитель Осіпова Олена Іванівна). Пилипець Уляна (учитель Касьян Ірина Василівна) інформувала про результати дослідження з англійської мови на тему «Контрастний аналіз художніх засобів у короткій історії О’Генрі «Дари волхвів» та її українському перекладі».

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi