• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Педагогічний семінар «Професійне та особистісне зростання педагогічних працівників» у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

Педагогічний семінар «Професійне та особистісне зростання педагогічних працівників» у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

2018-01-31

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12,  шкільн.семінар1.JPG Педагогічний семінар «Професійне та особистісне зростання педагогічних працівників» у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

Сьогодення вимагає від учителя вміння працювати за умов вибору педагогічної позиції, змісту, форм, технологій, засобів навчання; про це йшлося на семінарі «Професійне та особистісне зростання педагогічних працівників», який відбувся 31 січня 2018 року в Червоноградській ЗШ №12.


Учителі математики Осіпова Олена Іванівна та Дилин Наталія Олексіївна інформували колег про особливості використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках, презентували апробовані педагогічні програмні засоби, сервіси Інтернету та комп'ютерні програми.

Учитель початкових класів Уліцька Оксана Іванівна, доповідаючи про активні форми навчання учнів, ознайомила колег із реалізацією науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Про використання інтерактивних технологій як одного із шляхів підвищення ефективності уроків інформувала вчитель української мови та літератури Скалецька Наталія Богданівна.

Учитель хімії Мацях Наталія Романівна ознайомила колег із особливостями формування здоров'язбережувальної компетентності школярів.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi