• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Формування соціальної та громадянської компетентностей на уроках математики у Червоноградській ЗШ № 12.

Формування соціальної та громадянської компетентностей на уроках математики у Червоноградській ЗШ № 12.

2018-01-22

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12, Демокр. школа.матем7.JPG Формування соціальної та громадянської компетентностей на уроках математики у Червоноградській ЗШ № 12.

Реалізуючи Всеукраїнську програму «Демократична школа», учителі математики Червоноградській ЗШ №12 з 15 по 22 січня 2018 року провели уроки, на яких особливу увагу приділяли формуванню соціальної та громадянської компетентностей школярів.


Навчаючи учнів 6-В класу будувати кругову діаграму, учитель Ломоносова Тетяна Юріївна використала вправу «Бюджет участі» про участь мешканців нашого міста у голосуванні за різні проекти для розвитку Червонограда. Учням 9-А класу (уч. Осіпова Олена Іванівна) вправа «Зробіть крок уперед» допомогла зрозуміти не тільки можливість застосування числових нерівностей у моделюванні економічних ситуацій, а й поглибила розуміння дев’ятикласниками прав людини. На уроках у 5-А та 5-Б класах (уч. Воньо Марія Петрівна, Пиріг Ірина Володимирівна ) школярі за допомогою гри розраховували сімейний бюджет та можливість здійснення великих покупок, п’ятикласники зрозуміли, як можна використовувати математичні знання у власному житті. Цікавою була вправа «Бюджет участі» для учнів 6-А та 6-Б класів (уч. Балас Галина Іванівна).

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi