• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Реалізація програми «Демократична школа» на уроках англійської мови у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

Реалізація програми «Демократична школа» на уроках англійської мови у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

2017-12-29

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12, Демокр. школа.англ.мова2.jpg Реалізація програми «Демократична школа» на уроках англійської мови у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ст. № 12

Формувати активну громадянську позицію навіть у процесі вивчення іноземної мови можна легко і цікаво. У цьому переконалися учні та вчителі ЧЗШ №12, коли упродовж останньої декади грудня проводили уроки англійської мови, реалізуючи Всеукраїнську програму «Демократична школа».


Вивчаючи разом з 8-В класом умовний спосіб дієслів, учитель Сідельник Олена Михайлівна використала вправу «Бажання і потреби», щоб учні обрали та аргументували те, що вважають пріоритетним у своєму житті. Камінецька Наталія Михайлівна на уроці у 7-В класі залучила вихованців до створення і презентації власних гербів із короткою інформацією про кожного учня, а ще школярі зрозуміли важливість взаємодопомоги у житті людини. Виконуючи вправу «Фігура знань» учні 6-А класу (учитель Пацалюк Оксана Дмитрівна), пригадали необхідні англійські дієслова та з'ясували, як вони отримали певні вміння і як їх можна використати у майбутньому. Шестикласники також обговорили право дитини на навчання та розвиток. У 7-Б класі на уроці англійської мови (учитель Наталія Гаган) школярі, працюючи в групах, не тільки вивчили певні модальні дієслова, а й з'ясовували різницю між тими речами, про які вони мріють, і тими, що справді необхідні для життя.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi