• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Дослідження «Хімія для нас чи ми для хімії» на уроках хімії у рамках проекту «Демократична школа» у Червоноградській ЗШ № 12.

Дослідження «Хімія для нас чи ми для хімії» на уроках хімії у рамках проекту «Демократична школа» у Червоноградській ЗШ № 12.

2017-12-25

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12, Демокр. шк.дослідж.з хім1.jpg Дослідження «Хімія для нас чи ми для хімії» на уроках хімії у рамках проекту «Демократична школа» у Червоноградській ЗШ № 12.

25 грудня учні 7-В класу на уроці хімії презентували результати свого дослідження «Хімія для нас - чи ми для хімії». Проаналізувавши один день із життя у школі, семикласники подивились на те, що їх оточує, відповідно до розвитку хімії як науки.


Школярі спостерігали за еволюцією класної дошки, дивились як хімічні речовини допомагають рости кімнатним рослинам, якою може бути альтернатива озелененню в темних приміщеннях. Учні з'ясували, чому краще, коли шкільні меблі вкриті шкіряним замінником, а не тканиною, а також особливості пластику, що на віконних рамах. За допомогою інформаційного грона визначили роль хімії у різних галузях діяльності людини.

Семикласники зрозуміли, що з давніх-давен і до сьогодні хімія служить людині, відбувається постійна хімізація практично всіх сфер людської діяльності і чому у цьому процесі важлива активна громадянська позиці кожного з нас. «Ми голосуємо за хімію» - підсумували школярі.

Дане дослідження відбувалося у рамках реалізації Всеукраїнської програми «Демократична школа», у якій бере участь ЧЗШ №12.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi