• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Громадянська освіта на уроках трудового навчання та фізичної культури у Червоноградській ЗШ І – ІІІ ст. № 12

Громадянська освіта на уроках трудового навчання та фізичної культури у Червоноградській ЗШ І – ІІІ ст. № 12

2017-12-27

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ№12, Дем.шк. труд., фізк.jpg Громадянська освіта на уроках трудового навчання та фізичної культури у Червоноградській ЗШ І – ІІІ ст. № 12

Важливу роль у вихованні учня як громадянина України відіграє школа, саме тому вчителі фізичної культури та трудового навчання Червоноградської ЗШ № 12 долучилися до реалізації Всеукраїнської програми «Демократична школа».


Учні 6-А класу 26 грудня 2017 року на уроці фізичної культури не тільки виконували фізичні вправи для формування здорової постави, а й за допомогою вправи «Битва за апельсин» розвивали власні кмітливість, швидкість та креативність мислення. Учні 6-В класу 27 грудня на уроці трудового навчання, вивчаючи тему «Школа – це життя: живемо екологічно», працювали у команді, строювали паперові ялинкові прикраси, пропонували свої ідеї для сортування сміття, розвивали власне відповідальне ставлення до навколишнього середовища. 25 грудня на уроці фізичної культури учні 9-А класу за допомогою вправи «Кожен голос має значення» аналізували значення фізичної культури у формуванні здорового організму. 27 грудня учні 7-В класу на уроці трудового навчання, вивчаючи тему «Вплив дерев на екосистему», працювали в групах, аналізували причини і наслідки зникнення дерев, пропонували власні заходи для запобігання знищення лісів.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi