• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Eкологічний конкурс «Збережемо ліси для нащадків» у Червоноградській ЗШ № 14

Eкологічний конкурс «Збережемо ліси для нащадків» у Червоноградській ЗШ № 14

2017-12-14

/Files/images/chzsh__14/Еколог. конкурс НЗ № 14 м.Червонограда.jpg Eкологічний конкурс «Збережемо ліси для нащадків» у Червоноградській ЗШ № 14

14 грудня 2017 року у межах зльоту учнівських лісництв відбулось нагородження переможців екологічного конкурсу «Збережемо ліси для нащадків». Шкільне лісництво ЧЗШ № 14 посіло ІІ місце.


Конкурс проходив за фінансової підтримки обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської обласної ради, з метою залучення учнівської молоді Львівщини до природоохоронної та дослідно-експериментальної роботи в галузі лісового господарства, підвищення ефективності та якості роботи учнівських лісництв в області. Переможці та учасники конкурсів отримали мірні вилки, мультимедійний проектор, ноутбук, цінні подарунки, матеріали для покращення матеріально-технічної бази та інформаційно-методичну літературу. Конкурс «Збережемо ліси Львівщини для нащадків» розпочався ще 1 квітня, а участь в ньому взяли представники 32 учнівських лісництв.

Керівника шкільного лісництв школи Савіцьку Наталю Григорівна відзначено подякою КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» та грамотою Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за якісну роботу в обласному огляді-конкурсі учнівських лісництв «Збережемо ліси Львівщини для нащадків».

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi