• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи у Червоноградаській загальноосвітній щколі № 4.

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи у Червоноградаській загальноосвітній щколі № 4.

2017-11-29

/Files/images/chzsh__4/Семінар ЧЗШ № 4.jpg Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи у Червоноградаській загальноосвітній щколі № 4.

29 листопада 2017 року в ЧЗШ№ 4 відбувся семінар заступників директорів шкіл міста з методичної роботи.


Заступник директора з навчально-виховної роботи ЧЗШ № 4 Садівська Людмила Володимирівна презентувала роботу педколективу над реалізацією науково-практичної проблеми «Модернізація навчально-виховного процесу у вимірі формування самоосвітньої компетентності учнів» протягом 2013-2017 навчальних років і свій досвід застосування музейної педагогіки і проекту «Живі свідки історії» на заняттях гуртка «Стежками героїв».

Людмила Садівська розповіла про співпрацю вчителя-методиста з української мови та літератури Осипенка Сергія Петровича з Інститутом педагогіки НАПН України, зокрема про апробацію підручників для 8 класу.

Вчитель-методист Мельник Галина Федорівна презентувала роботу над проблемою «Інноваційні технології навчання на уроках мови і літератури». Практичний психолог Кузик Оксана Вікторівна показала комплекс вправ на психологічне розвантаження для вчителів.

Спеціаліст ЛОІППО Костюк Ірина Альбертівна на завершення семінару провела тренінг "Застосування компетентнісного підходу до освітнього процесу в умовах реформування нової української школи".

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi