• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Cемінар вчителів-логопедів « Поєднання традиційних та інноваційних форм і методів навчання в корекційній роботі з дітьми із затримкою розвитку мовлення» у закладі дошкільної освіти № 19.

Cемінар вчителів-логопедів « Поєднання традиційних та інноваційних форм і методів навчання в корекційній роботі з дітьми із затримкою розвитку мовлення» у закладі дошкільної освіти № 19.

2017-11-29

/Files/images/dnz/dnz__19/Семінар логопедів 19.jpg Cемінар вчителів-логопедів « Поєднання традиційних та інноваційних форм і методів навчання в корекційній роботі з дітьми із затримкою розвитку мовлення» у закладі дошкільної освіти № 19.

29 листопада 2017 року в закладі дошкільної освіти № 19 м. Червонограда пройшов семінар – практикум на тему « Поєднання традиційних та інноваційних форм і методів навчання в корекційній роботі з дітьми із затримкою розвитку мовлення».


У ході семінару завідувач психолого-медико-педагогічної консультації Тетяна Дмитришин зазначила, що рання діагностика мовленнєвих порушень у дітей дошкільного віку є надзвичайно важливою. Вчитель - логопед Марія Орищин представила нетрадиційні методи логопедичної корекції; Тетяна Драбич провела презентацію «Корекційні завдання для дітей із затримкою мовленнєвого розвитку». Музичний керівник Оксана Марчук розповіла про логоритміку, як компонент корекції мовлення та рухів дітей, продемонструвала відео – заняття з логоритміки. Практичний психолог Марина Письменюк розповіла про ресурси казки в роботі з дітьми логопатами та провела елементи казкотерапії з педагогами.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi