• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Екскурсія дошкільнят ДНЗ я/с № 13 м. Червонограда до пожежно-рятувальної частини

Екскурсія дошкільнят ДНЗ я/с № 13 м. Червонограда до пожежно-рятувальної частини

2017-05-19

/Files/images/dnz/dnz__13/4.jpg Екскурсія дошкільнят ДНЗ я/с № 13 м. Червонограда до пожежно-рятувальної частини

У рамках проведення «Тижня безпеки дитини» в ДНЗ я/с № 13 (завідувач Бень Ольга Володимирівна, вихователь-методист Мойко Людмила Михайлівна) 16.05.2017 вихованцістаршого дошкільного віку (вихователі Подоляк Марія Миколаївна, Чемерис Галина Петрівна, Камінярська Наталія Євгенівна, Сантар Зоряна Романівна) відвідали пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС України м. Червонограда.


Під час екскурсії діти мали змогу розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Провідний інспектор Червоноградського МВ ГУ ДСНС України у Львівській області Бартман Ярослав розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше малюкам запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Діти мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежники. Рятувальники розповідали дошкільнятам про те, як працює та чи інша техніка. Під час зустрічі Бартман звернув увагу малюків на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність професії пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити дошкільнят з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.
Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi