Тиждень безпеки життєдіяльності в ДНЗ № 1 м. Червонограда

2017-05-23

/Files/images/dnz/dnz__1/111111.jpg Тиждень безпеки життєдіяльності в ДНЗ № 1 м. Червонограда

З 15.05 по 19.05.2017 у дошкільному закладі яслах-садку № 1 комбінованого типу пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності дітей .


Під час навчально-виховної діяльності діти добре засвоїли норми та правила безпеки. Вихованці старшого дошкільного віку знають номер телефонів пожежної частини (101), міліції (102), швидкої допомоги (103), вміють користуватися ними у випадку необхідності.

Свої дії діти закріпили в дидактичних іграх та сюжетно-рольових іграх. Крім того, дошкільники вивчили правила: не можна у відсутності дорослих вмикати побутові електроприлади, грати з сірниками, вибігати на проїжджу частину та інше.

Проведено конкурс малюнка на асфальті, виставку дитячих робіт з даної тематики. Малята переглянули виставу «Увага, звірі на дорозі». Використано мультимедію під час розваги «Азбука безпеки».

На прогулянці організували розвагу для старших груп з фізичного виховання - «Ми пожежники». Здійснено організоване виведення з ДНЗ дітей, працівників. Проведені бесіди, консультації з працівниками ДНЗ (інструктаж), батьками та вихованцями.

Оновлювалась інформація на стендах закладу, в батьківських куточках груп.

План основних заходів Тижня безпеки виконаний у повному обсязі та результативно.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi