• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Спільний семінар вихователів ДНЗ з християнського виховання на базі Червоноградського ДНЗ № 9

Спільний семінар вихователів ДНЗ з християнського виховання на базі Червоноградського ДНЗ № 9

2017-05-12

/Files/images/dnz/dnz__9/IMG_8934 - копия.JPG Спільний семінар вихователів ДНЗ з християнського виховання на базі Червоноградського ДНЗ № 9

11 травня в дошкільному навчальному закладі № 9 «Ангелятко» під патронатом Сокальсько-Жовківської єпархії та церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України відбувся семінар ЛОІППО для вихователів ДНЗ щодо християнського виховання дітей у дошкільних закладах.


З вітальним словом звернувся отець Михайло Микита, який щедро благословив та побажав натхненних звершень у надзвичайно важливій педагогічній діяльності.

Спеціаліст з дошкільного виховання відділу освіти м. Червонограда Поручинська Ірина Дмитрівна зазначила важливість духовного виховання дітей дошкільного віку та співпрацю дошкільних закладів із церквою.

Програму з християнського виховання «Дитина – Божий дар» презентувала її автор – Дзвенислава Романець, відповідальна за дошкілля комісії освіти УГКЦ, яка наводила різноманітні приклади християнського підходу до процесу виховання дошкільнят.

Цікавим був майстер-клас Марти Мадич, практичного психолога ДНЗ № 135 м. Львова, з розкриття біблійних образів. Семінар пройшов у дружній, затишній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi