• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • «Творімо добро» - гасло Червоноградської загальноосвітньої школи І ступеня № 11

«Творімо добро» - гасло Червоноградської загальноосвітньої школи І ступеня № 11

2017-04-24

/Files/images/chzsh__11/24.jpg «Творімо добро» - гасло Червоноградської загальноосвітньої школи І ступеня № 11

З таким помислом вирушили 20 квітня 2017 року представники колективу Червоноградської загальноосвітньої школи І ступеня № 11 до військовослужбовців військової частини ТО 410. Підготовкою до поїздки були охоплені всі – і учні, і вчителі, і батьки ( чи, радше, матусі школи, які спекли великодні паски і приготували розмаїті смаколики).


Учні під керівництвом учителів підготували вітальну програму. Актова зала військової частини повнилася теплом і радістю від щирих слів привітань з дитячих уст, лунали мелодійні пісні дзвінкоголосих вокалісток Софії Черник , Ліни Кравчук, Ірини Стирчак, Анастасії Конфедерат. Шквал аплодисментів після кожного виходу зривав наш хореографічний ансамбль «Веселятко» - наша гордість, переможець обласних конкурсів хореографічного мистецтва і окраса усіх шкільних свят (керівник - Світлана Монченко).

Командир частини ТО 410 Михайло Пачковський вручив подяку педагогічному та учнівському колективу ЧЗШ І ступеня № 11за організацію патріотичних заходів в підтримку воїнів та матеріальну допомогу для бійців, які несуть службу на сході нашої держави.

Після виступу ми мали можливість познайомитися з умовами несення служби у частині. Діти і дорослі з цікавістю відвідували казарми, їдальню, плац, спортивний та навчальний майданчики. Із захопленням спостерігали як збирають і розбирають автомати, знайомилися із зразками зброї і військової техніки. Особливе пожвавлення викликала зустріч із військовими собаками.

Трішечки втомленими, але надзвичайно задоволеними всі повертали додому із розумінням того, що зробивши добро, отримуєш його взамін.

Висловлюю подяку батькам наших учнів за надані подарунки для військовослужбовців. Заступнику директора Оксані Пянило за організацію поїздки, вчителю музичного мистецтва Наталії Мащак, педагогу-організатору Марії Прокопчук, вчителю хореографії Світлані Монченко за підготовку вітальної програми.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi