Шевченківські дні у Червоноградському НВК № 10

2017-03-15

/Files/images/chnvk__10_zustrch_z__bytsem_batalyonu_azov/SAM_1518.JPG Шевченківські дні у Червоноградському НВК № 10

«Т.Г. Шевченко - найвидатніший співець України, її минулого та майбутнього», - під такою назвою у Червоноградському навчально-виховному комплексі № 10 пройшли Шевченківські дні.


Учитель початкових класів Константа Марія Степанівна організувала для учнів 4В класу літературознавчий турнір «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття», під час якого учні ознайомилися з різними виданнями «Кобзаря» та опрацювали твори, вміщені у ньому. Цікавими та пізнавальними були екскурсії учнів 4В та 1В класів до пам’ятника Великому Кобзареві у місті Червонограді (класні керівники Константа Марія Степанівна, Голубець Іванна Ярославівна). При проведенні конкурсу «Найкращий знавець віршів Шевченка» першокласники декламували твори та отримали відзнаки у вигляді емблем. Учитель початкових класів Ковальчук Орися Юріївна організувала книжкову виставку творів Шевченка та обговорення книг, представлених на ній.

Усі заходи, проведені у школі, дали розуміння того, що учні люблять, цінують та знають твори Шевченка і розуміють, що Україна – це Шевченко, Шевченко – це Україна.

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi