• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Літературна зустріч-знайомство у ЧНВК № 10 з письменницею Оксаною Карнагою

Літературна зустріч-знайомство у ЧНВК № 10 з письменницею Оксаною Карнагою

2017-03-07

/Files/images/chnvk__10_zustrch_z__bytsem_batalyonu_azov/IMG_2746.JPG Літературна зустріч-знайомство у ЧНВК № 10 з письменницею Оксаною Карнагою

У перші весняні дні бібліотекар Білаш Оксана Амвросіївна разом з класним керівником Грабовською Галиною Броніславівною організували літературну зустріч-знайомство учнів 4А класу Червоноградського навчально-виховного комплексу № 10 з письменницею рідного міста Оксаною Карнагою, яка є головою літературно-мистецького об’єднання «Оберіг» та автором 13 поетичних збірок.


Під час зустрічі поетеса розповіла про свій творчий шлях, прочитала власні вірші, поділилася спогадами про дитинство. З віршів та розповідей звучали заклики любити Україну, поважати традиції свого краю, завжди звертатися до Бога. Учні не просто були слухачами, а й активними учасниками: вони читали вірші письменниці, співали веснянки та ставили актуальні питання.

На згадку про зустріч пані Оксана подарувала школярам свої збірки. Літературна зустріч залишила приємні спогади в серцях усіх четвертокласників та прищепила їм любов до мови та рідного слова.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi