• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Використання ІКТ у навчально-виховному процесі – вимога часу – методична рада у Червоноградській школі № 12

Використання ІКТ у навчально-виховному процесі – вимога часу – методична рада у Червоноградській школі № 12

2017-02-27

/Files/images/chzsh12/ЧЗШ №12, методична рада,ІКТ1.jpg Використання ІКТ у навчально-виховному процесі – вимога часу – методична рада у Червоноградській школі № 12

16 лютого 2017 року у ЧЗШ №12 відбулося засідання методичної ради-презентації щодо науково-методичної проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій для удосконалення навчально-виховного процесу», над якою працює педагогічний колектив.


Заступник директора Кішак Зоряна Мирославівна презентувала модель інформатизації ЧЗШ №12, інформувала про черговий етап роботи над науково-методичною проблемою, проаналізувала результати анкетувань учителів, ознайомила з кращими авторськими матеріалами педагогів школи, опублікованими на інтерет-ресурсі «Методичний портал».

Керівники методичних об’єднань учителів інформували про особливості використання ІКТ своїми колегами на уроках та позаурочних заходах. Ломоносова Татяна Юрівна, керівник м/о вчителів математики та інформатики, повідомила про використання он-лайнового середовища Міксіке на уроках, про участь учнів школи у конкурсах-квестах з інформатики.

Запісоцька Надія Богданівна, керівник м/о вчителів початкових класів, інформувала про реалізацію проекту «Віртуальна школа» та вебінари, в яких беруть участь педагоги.

Мельник І.М., Сідельник О.М., Ящишин І.В., керівники методичних об’єднань учителів історії та географії, іноземних мов, предметів природничого циклу, презентували педагогічні програмні засоби для уроків. Учитель української мови та літератури Цьох О.Б. інформувала про використання програми «Test-W» для уроків контролю знань.

Меда Л.В. та Галабурда О.В., керівники методичного об’єднання вчителів предметів спортивно-розвивального та естетичного циклу, ознайомили присутніх із авторськими блогами своїх колег.

Педагоги школи запропонували провести майстер-класи щодо різних аспектів використання ІКТ.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi