День святого Валентина у Червоноградському НВК № 3

2017-02-17

/Files/images/chnvk__3/DSC07074.JPG День святого Валентина у Червоноградському НВК № 3

14 лютого, у день всіх закоханих у Червоноградському НВК № 3 відбувся святковий вечір, який підготували учні 9-А класу, класний керівник Ірина Михайлівна Кузовкіна.

Урочисто й зворушливо лунали вірші про кохання, зачаровували пісні й музика, захоплювали виконавці вальсу. Ведучі Лілія Ніколаєва і Юлія Андрійчук розповіли глядачам про історію свята - дня святого Валентина. А родзинкою вечора стала цікава гра-конкурс серед старшокласників на визначення найромантичнішої пари і присудження титулів "Валентин і Валентина школи - 2017".

У конкурсі взяли участь п'ять пар: дівчатка - красуні й розумниці і освічені й мужні хлопці. Завдання для випробувань були найрізноманітніші: і придумати вітальну листівку, і без слів запросити на прогулянку, і продемонструвати свою дотепність і уважність. Журі уважно слідкувало за конкурсантами й за кількістю набраних балів визначило переможця.

Найромантичнішою парою стали учні 9-Б класу Наталя Гера та Іван Васильків. Саме вони отримали титул " Валентин і Валентина школи - 2017" і головний приз - вечерю у піцерії.






Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi