• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Методичний ринг «Сучасні педагогічні технології та їх роль у підвищенні професійної майстерності вчителя»в ЧНВК №13

Методичний ринг «Сучасні педагогічні технології та їх роль у підвищенні професійної майстерності вчителя»в ЧНВК №13

2017-01-10

/Files/images/chnvk__13/ЧНВК№13 Методичний брейнринг4.JPG Методичний ринг «Сучасні педагогічні технології та їх роль у підвищенні професійної майстерності вчителя»в ЧНВК №13

3 січня 2017 року в ЧНВК №13 заступник директора з НВР Мельник О. П. провела методичний ринг «Сучасні педагогічні технології та їх роль у підвищенні професійної майстерності вчителя», метою якого було показати необхідність впровадження сучасних технологій у практику роботи, стимулювати прагнення вчителів до пошуку, творчості, створити умови для обміну досвідом роботи та педагогічних знахідок.

Методичний ринг проходив у три раунди. У І раунді «Мозковий штурм» кожне шкільне методичне об’єднання продемонструвало своє розуміння терміну «інновація». У ІІ раунді було перевірено теоретичні знання з питань сучасних педагогічних технологій. Найбільш цікавим виявився ІІІ раунд - «Педагогічні технології в практиці методичного об’єднання». Учителі у вигляді презентацій демонстрували технології, які застосовують на практиці. Інформація голів усіх 5 методичних об’єднань була цікавою і корисною для усіх присутніх.


Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi