Міський семінар вчителів-логопедів м. Червонограда

2016-11-23

/Files/images/dnz/IMG_6618.JPG Міський семінар вчителів-логопедів м. Червонограда

Нещодавно відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти на базі Червоноградського дошкільного навчального закладу № 19 відбувся міський семінар вчителів-логопедів на тему «Впровадження інноваційних технологій в корекційно-відновлювальну роботу з дошкільниками».

Завідувач закладу Кожуховська Надія Володимирівна у своєму виступі наголосила, що у сучасному освітньому процесі необхідно використовувати інноваційні методи, оскільки вони сприяють оптимізації роботи з дошкільниками, гуманізації процесу навчання, його особистісному орієнтуванню.

Логопед Гладун Валентина Олександрівна розглянула питання інтерактивних методів навчання, як засобу формування мовленнєвої взаємодії старших дошкільників.

Логопед Орищин Марія Йосипівна презентувала тему використання ейдетики у корекційній роботі.

Учасникам були запропоновані для розгляду дидактичні ігри з розвитку різних видів асоціацій, перегляд заняття по розучуванню вірша з допомогою графічних символів, фрагменту гурткової роботи з малювання з використанням прийомів ейдетики, а також драматизацію казки з використанням лялькового театру.


Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi