• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • «Не будьмо байдужими» - доброчинна акція у Червоноградській гімназії

«Не будьмо байдужими» - доброчинна акція у Червоноградській гімназії

2016-10-18

/Files/images/chervonogradska_gmnazya/Не будьмо байдужими1.jpg «Не будьмо байдужими» - доброчинна акція у Червоноградській гімназії

Виховати чуйних і добрих дітей дуже важко. А особливо зараз, коли на Сході країни йде війна, а тут – тихо і спокійно, якби нічого й не було.


В переддень Дня Захисника Вітчизни у Червоноградській гімназії відбувся доброчинний ярмарок. Виручені кошти вирішили віддати пораненому воїну. Так ми долучились до волонтерської діяльності літературно – мистецького об’єднання “Оберіг”.

Працівники гімназії внесли свою лепту до придбання подарунків для поранених воїнів, які регулярно роздає п.Оксана Карнага із своїми дівчатами у військовому госпіталі.

Гімназисти Катя Крут та Аня Романовська, разом із завідувачем бібліотеки Червоноградської гімназії Ірина Кус роздавали пораненим пакунки, спілкувалися з солдатами. За порадою головного лікаря, привезені кошти віддали важко пораненому Руслану Ковальчуку. Він був поранений на Луганщині, а живе із сім’єю на Харківщині. Тут його ніхто не відвідує. а після операції не встає він уже другий місяць.

Долучилась гімназія і до роботи автомайдану. Такі акції свідчать про небайдужість наших дітей, вчать їх милосердю, добру і вмінню подати руку допомоги.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi