• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Навчальні заклади міста Червонограда перебувають в активному пошуку партнерських стосунків з освітянами із зарубіжжя.

Навчальні заклади міста Червонограда перебувають в активному пошуку партнерських стосунків з освітянами із зарубіжжя.

2016-06-23

/Files/images/metodika/222.jpg Навчальні заклади міста Червонограда перебувають в активному пошуку партнерських стосунків з освітянами із зарубіжжя.

11 червня делегація освітян та представників громадських організацій Червонограда і Соснівки здійснили поїздку у Томашів Любельський, що у Польщі.

Метою даної поїздки було налагодження міжнародних зв’язків, обмін досвідом з питань навчання та виховання у школах України та Польщі, а також співпраця громадських організацій у питаннях активізації громадської ініціативи. Зустріч відбувалася у рамках Транскордонного Форуму Співпраці між Україною та Польщею. Організатором дійства виступила Фундація розвитку Червонограда.

У програмі форуму відбулася зустріч освітян Червонограда та Томашева. В очікуванні реформування освіти в Україні наших педагогів цікавили усі деталі освітньої системи Польщі.

Після короткої бесіди учасники поїздки побували в одній із шкіл. З цікавістю оглядали сучасні приміщення, обладнані за новими технологіями, умови для праці та відпочинку дітей та вчителів. Ставили багато запитань і отримували вичерпні відповіді.

Після обміну символічними подарунками домовилися про співпрацю на майбутнє.

Сподіваємось, що продовження перемовин і розвиток співпраці відбудеться вже найближчим часом.


Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi