• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Англомовний гурток при будинку дитячої юнацької творчості м. Червонограда

Англомовний гурток при будинку дитячої юнацької творчості м. Червонограда

2016-06-23

/Files/images/bdyutch/БДЮТЧ 2.JPG Англомовний гурток при будинку дитячої юнацької творчості м. Червонограда

При БДЮТЧ вже більше десяти років у школі раннього розвитку «Пізнайко» для дітей пятирічного віку проходять заняття з англійської мови. Веде їх молодий, але досвідчений педагог Сахарук Віталія Олександрівна.

Мета англомовного гуртка полягає в тому, щоб у доступній та цікавій формі ознайомити з основними лексичними та граматичними одиницями, розвивати зв’язне мовлення дошкільнят. На заняттях гуртка вихованці набувають первинних навичок монологічного та діалогічного мовлення, збагачують свій словниковий запас. Для успішного досягнення мети навчання проводяться в ігровій формі з постійною зміною видів роботи.

Протягом навчального року дошкільнята вивчають теми «Кольори», «Іграшки», «Тварини», «Професії», «Одяг», «Моя сім’я», «Моя кімната» та інші, знайомляться з порами року, місяцями, днями тижня, годинником, лічать в межах 20, навіть вчаться чітко й правильно читати приклади та вирішувати їх. Крім того, вихованці запам’ятовують багато лічилок, забавлянок, пісень та віршів англійською мовою.

Комплексні заняття з англійської мови допомагають дітям адаптуватись в іншому середовищі, закладають основу для подальшого вивчення цієї мови в школі. І річ не втім, щоб з цієї шкільної дисципліни у дитини були лише відмінні оцінки, а перш за все у тім, щоб у подальшому житті вона вільно володіла англійською мовою, як своєю рідною.



Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi