Ти - майбутній воїн України – конкурс у Червоноградській школі № 11

2015-12-31

Ти - майбутній воїн України – конкурс у Червоноградській школі № 11 Ти - майбутній воїн України – конкурс у Червоноградській школі № 11

8 грудня в школі № 11 відбувся конкурс «Гартуймося, хлопці», приурочений Дню Збройних Сил України, який підготувала і провела вчитель початкових класів Юристовська І. М.

Участь взяли хлопці 4-х класів, а дівчата були найкращим вболівальниками.

Початком конкурсу стала розповідь вчителя про походження свята. Дівчата декламували вірші про відважних воїнів українського війська.

Щоб створити настій заходу четвертокласники розіграли сценку про медогляд у військоматі . А далі учасників чекали справжні армійські випробування: конкурс стройові пісні, краще крокування та виконання команд. Четвертокласники змагались у підшиванні комірця, якнайшвидше одягалися. Згуртованість команд продемонстрували в «Забавах кашоварів», розкладаючи крупи, та в конкурсі «Командна справа», передаючи ложками воду у склянки. Кмітливості та знання військової справи вимагав конкурс «Секретний пакет»

Також хлопці розповіли про українських військових різних часів, їх внесок у військову справу. Під мелодію «Гопака» - демонстрували елементи з Бойового Гопака.

Останнім і вирішальним став конкурс «Спецназівець» в якому хлопці віджимались від підлоги за 30 с.

Справедливе журі відзначило активність, творчу самостійність у виконанні завдань та нагородили грамотами.

Цей захід сприяв пробудженню бажання вивчати історію своєї держави та її війська, шанувати Батьківщину, людей військових професій, гартувати душу й тіло, бути достойним майбутнім своєї держави.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi